Аматех – официален представител на асфалтосмесителите Ammann

От юни 2016 Аматех представлява официално гамата асфалтосмесители, инсталации за битумни емулсии и полимер-модифициран битум на Amman. Дружеството има права да продава и бетоновите центрове Ammann Elba, съобщават от Аматех.

Още

Артекс Инженеринг избра Iveco

БТСървис ООД, оторизиран дилър на Iveco за България достави в средата на септември нов специализиран автомобил с бордова надстройка и кран на Артекс Инженеринг АД базиран на шаси Stralis AD260S31Y/PS.

Още

Демонстрация на бързо и ефективно асфалтиране с Caterpillar

На 20 и 21 септември Елтрак България, официалният представител на Caterpillar у нас, организира в Бургас демонстрация на пътностроителна техника от световната марка. В центъра на вниманието бе асфалтополагачът Cat AP300F от най-новата серия F, представена за първи път през пролетта на световното изложение bauma 2016.

Още

1,2 млрд. лв. са заделени за проекти във водния сектор през 2017 г.

През 2017 г. се планира обявяването на процедури за изграждане на ВиК инфраструктура на стойност 1,2 млрд. лв. с бенефициенти ВиК операторите и Столична община. Това обяви министърът на околната среда и водите Ивелина Василева на дискусионен форум на тема „Строителството през 2017 г. – перспективи и предизвикателства. Възможностите през програмен период 2014 – 2020“.

Още

Шампионът кранист ще бъде излъчен от Hiab на IAA 2016

Hiab организира финалите на Световния шампионат по управление на кранове по време на изложението IAA Commercial Vehicles 2016 в Хановер, Германия. Те ще се проведат на 24 и 25 септември.

Още

В аванс: кой с какво на Пловдивския панаир 2016

Традиционно представяме в аванс фирмите от бранша, които ще участват от 26 септември до 1 октомври на тазгодишното издание на Есенния технически панаир в Пловдив.

Още

Горансон се присъединява към висшето ръководство на Case

Case CE обяви назначаването на Карл Густав Горансон като президент, отговарящ за развитието на марките строителна техника в CNH Industrial, и като президент на сегмента Строителни машини.

Още