Договор за подкрепа на ВиК сектора

Министърът на околната среда и водите Ивелина Василева и министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова подписаха договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ за проект „Подпомагане регионалното инвестиционно планиране в отрасъл ВиК“.

Още

В аванс: Case CE на bauma 2016

На водещото световно изложение в Мюнхен от 11 до 17 април Case CE ще представи цялата си гама машини и услуги за строителството на щанд от 3216 кв. м.

Още

Дигиталният Caterpillar – добре дошли в бъдещето

Автоматизацията и дигитализацията изместиха човешкия труд в много индустрии – идва редът на строителството, добива на инертни материали и минното дело, заявяват от Caterpillar.

Още

Нов камион с подемно и аварийно оборудване за Столичен електротранспорт

Новият камион е базиран на 18-тонно двуосно шаси Scania Р 250 и е оборудван с кран зад кабината Hiab 066 Duo, 2,7-тонна лебедка, бордова надстройка и кутия за повдигащ крик.

Още

Излезе брой 1/2016 на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА

В новия брой 1/2016 на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА, който се разпространява на пазара от 3 февруари, ще намерите...

Още

В аванс: JCB на bauma 2016

Мегаизложението за строителна техника bauma 2016 (Мюнхен, 11 - 17 април) ще бъде сцената, където JCB ще покаже пред световната публика голям брой нови модели и иновации.

Още

Уникален самосвал пристигна в България

Впечатляващият с размерите си 5-осен самосвал с 40-кубиков кош е предизвикателен проект, изпълнен от Бакстрейд и Волво Груп България по идея и изисквания на клиента Глобус ЕООД, Стара Загора.

Още