Komatsu PC3000 за Асарел-Медет

Една от най-големите медодобивни компании у нас – панагюрската Асарел-Медет АД, инвестира в нова циклично-поточна линия за извозване на рудата, оборудване за обогатителна фабрика, както и руднично оборудване, включително и тежка техника. Принос за инвестицията има Евромаркет Груп – в ролята на официален представител на високопродуктивните машини Komatsu.

Още

Евромаркет Стара Загора се премести в нов офис

В новия шоурум на площ от 200 кв. м клиентите могат да избира от над 10 000 артикула. Значително по-голямата сервизна и складова база от над 1000 кв. м ще даде възможност фирмата да осигури още по-бързо и качествено обслужване.

Още

Terex продава бизнеса си с компактни машини на Yanmar

Сделката е на стойност около 60 млн. щ. долара и включва завода в Крайлсхайм, Германия и дистрибуционния център за резервни части в Ротенбург, Германия. В гамата на завода влизат компактни челни товарачи, багери от клас мини и миди, както и колесни.

Още

Хибридните багери Komatsu – екологични и икономични

Строително-предприемачески холдинг е българска компания, лидер в изграждането на съоръжения, свързани с опазване на околната среда и водите. За да реализира успешно своята дейност, фирмата разполага с няколко машини на световния лидер в строителната техника Komatsu.

Още

Takeuchi ще използва двигатели Deutz

От средата на 2016 г. Takeuchi Mfg. Co. Ltd ще оборудва новия си колесен багер TB295W и новия си верижен багер TB2150 с дизелов двигател Deutz TCD 3.6.

Още

Излезе брой 3/2016 на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА

В новия брой 3/2016 на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА, който се разпространява на пазара от 10 юни, ще намерите...

Още

Информационни дни за Енергийна ефективност за малките и средни предприятия

Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност”, като Управляващ орган на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020, организира информационна кампания за представяне на процедура „Енергийна ефективност за малките и средни предприятия“ по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020. Кампанията ще се проведе в периода от 13 до 27 юни.

Още