Стротех инженеринг с нов адрес

Официалният представител на строителните машини Hyundai за България се премести на нов адрес: София 1186, ул. Патриарх Герман № 140 в сградата на Аргогруп.

Още

Caterpillar ще произвежда самостоятелно минибагери след края на сътрудничеството си с Wacker Neuson

Caterpillar ще премести инженеринга и производството на най-малките си модели минибагери с маса под 3 т в собствени локации от 2018 г. след изтичане на успешното 6-годишно сътрудничество с Wacker Neuson.

Още

Hiab обновява средния си клас кранове и лансира новия X-HiPro 232

Водещият производител обновява гамата си кранове в средния клас с общо 24 напълно нови модела.

Още

Terex продължава плана си за развитие на Fuchs

Terex Corporation продължава да прилага серия от стратегически ходове и инвестиции за по-добро позициониране на бизнеса си със специализирани претоварващи машини Fuchs с цел глобално разрастване и увеличаване на продажбите, съобщават от KHL.

Още

Deutz ще доставя дизелови двигатели на Sany

От втората половина на 2016 г. известният китайски производител Sany ще оборудва челния си товарач от модела SW405 с двигател Deutz TCD 7.8.

Още

StroMa Expo 2016 – истинското изложение за строителни машини

Запомнете тези дати – 14, 15 и 16 септември! Кариера Балша е близо до София, на леснодостъпно място. Ако желаете да видите нови машини и модели от водещи марки и дори да ги изпробвате лично, или пък просто да се позабавлявате сред колеги и приятели, заповядайте при нас – това е истинското шоу за строителна техника!

Още

Евромаркет празнува своя 24-ти рожден ден

Днес, 18 август 2016 г., лидерът на пазара с индустриална и строителна техника – Евромаркет Груп, отбелязва своя 24-ти рожден ден. Компанията доставя, въвежда в експлоатация, обучава и сервизира богат асортимент от техника и машини, разпределени в 8 направления.

Още