Liebherr с награда Red Dot Design

Немският производител бе отличен с Red Dot Design Award 2016 за новите си челни товарачи – от модел L 550 до L 586 XPower, в категорията Продуктов дизайн.

Още

Дебют и на Hyundai HX430 по време на Hillhead

На специализираното изложение Hillhead (Бъкстън, Англия, 28-30 юни) корейският производител изненадващо показа и новия 44-тонен верижен багер Hyundai HX430.

Още

Търсят строител на 9,3 км от АМ Хемус

До 22 август в Агенция "Пътна инфраструктура" се приемат оферти за технически проектиране и строителство (инженеринг) на 9,3 км от АМ Хемус.

Още

Три милиона двигатели Deutz от завода в Кьолн-Порц

В средата на юни основният завод на Deutz за сглобяване на дизелови двигатели отчете тримилионния агрегат, излязъл от производствените линии в Кьолн-Порц, Германия.

Още

Етап V за дизеловите двигатели чука на вратата

Европейският парламент е приел финално споразумение за регулациите по поредното затягане на емисионните ограничения за твърди частици и азотни оксиди за мобилна индустриална техника, по известни като Етап V, съобщават от уеб сайта на KHL.

Още

Най-нови поколения машини Hyundai в България

Стротех инженеринг, официален представител на строителните машини Hyundai за България, започна да доставя на своите клиенти челни товарачи от най-новата серия HL, както и верижни багери от най-новото поколение HX.

Още

Демонстрация на ЕСБ-София край В. Търново

На 30 юни ЕСБ-София направи демонстрация на машини от марките Dressta, Venieri, Dieci и Cams. Тя се състоя в новоизградения център за битови отпадъци край с. Шереметя.

Още