: Видео

Видео - БГ Тест: Дигиталният лъв MAN TGX 18.510

Видео – БГ Тест: Дигиталният лъв MAN TGX 18.510

Мощна и ефективна силова линия, сигурност и комфорт за водача, революционни дигитални високи технологии от най-ново поколение, функции за автономно шофиране … Вижте видеото то теста на MAN TGX 18.510 с MAN OptiView, който направи списание КАМИОНИ.

Видео: Тест на Volvo FH Electric и Volvo FM Electric

Видео: Тест на Volvo FH Electric и Volvo FM Electric

Списание КАМИОНИ тества на пътя гамата от тежки електрически камиони на Volvo Trucks. Отправна и крайна точка на тестовите шофирания на гамата от тежки електрически камиони на Volvo Trucks бе световната столица на бирата – Пилзен.

Видео - Тест на Renault T High 480 Evolution Turbo Compound: Промените си заслужават

Видео – Тест на Renault T High 480 Evolution Turbo Compound: Промените си заслужават

Моделът Renault T High 480 e сред флагманите в гамата за международен транспорт на Renault Trucks, а най-новото поколение на модела получи означението Evolution. През ноември списание КАМИОНИ имаше възможност да тества за пръв път влекач Renault T Evolution в България. Вижте видеото от теста.

Видео - Тест на Volvo FH 460 I-Torque: Сигурност, мощ, ефективност и по-малко СО2

Видео – Тест на Volvo FH 460 I-Torque: Сигурност, мощ, ефективност и по-малко СО2

Последното поколение на влекача за превози на дълги разстояния Volvo FH I-Save с I-Torque предлага повече сигурност, повече удобства , по-нисък разход на гориво и по-малко емисии на отработени газове в атмосферата.

ВИДЕО – Йордан Арабаджиев и Николай Рашков: Европа все още не знае как да тълкува Пакет Мобилност

ВИДЕО – Йордан Арабаджиев и Николай Рашков: Европа все още не знае как да тълкува Пакет Мобилност

С Експертите от Съюза на международните превозвачи обсъдихме подробно двете „най-горещи“ теми от Пакет Мобилност – Директивата за командироването на водачите и задължението за връщане у дома на камионите на всеки 8 седмици, в сила съответно от 2-ри – 21-и февруари.

Page 1 of 8 1 2 8